martes, 7 de mayo de 2013

Imatges de la conferència de l'Alfons Tejero a l'Escola d'Arquitectura de Reus (URV)



Fa unes setmanes, l'Alfons Tejero acompanyat pel Jordi Solé, tots dos integrants del Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant, van anar a l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili a Reus. On es va dur a terme una conferència a càrrec d'Alfons Tejero, a la mateixa s'explicava als alumnes d'arquitectura les fortificacions de la Guerra Civil a l'Hospitalet de l'Infant, ubicades al Coll de Balaguer. 

Aquesta conferència va explicar als alumnes la història relacionada amb el Coll de Balaguer, el perquè de l’ ubicació d'aquestes restes al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, així com la tipologia de fortificacions, la seva funció bèl·lica i com es troben actualment, a més, de destacar els treballs que ja s'estan realitzant per part d'alumnes de la mateixa Escola. 

Destacar l'ajuda per part del company Joel Ametlla, alumne de l’Escola d’Arquitectura i responsable de les feines fetes pels alumnes a les fortificacions del Coll de Balaguer,  per fer possible aquesta conferència a l'alumnat, que com ell, va seguir apassionadament els continguts exposats a la mateixa. 

A continuació es mostren les imatges de la conferència. 








No hay comentarios:

Publicar un comentario